Thursday, 7 June 2012

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Miliki IM Flippa 2.

Assalamualaikum Warahmatullah.
Semoga sahabat-sahabat pembaca berada dalam keadaan sihat sentiasa. InsyaAllah.

Sebelum itu, mungkin ada  dalam kalangan kita yang masih belum jelas lagi mengenai bagaimana nak dapatkan wang di Flippa ni. Kemungkinan besar juga ramai tak tahu flippa tu apa, website flipping tu apa. Baiklah, saya akan terangkan. Untuk makluman anda, Flippa ialah satu laman di mana anda boleh melakukan urusan jual beli blog, ataupun website ataupun domain. Ya, anda boleh menjana pendapatan tinggi melalui Flippa ini.  Bagaimana caranya? Iaitu dengan melakukan website flipping atau menjual blog atau website anda. Susah? Tak susah. Serius tak susah. Inilah yang dikatakan cara sebenar anda boleh menjana pendapatan dengan berblog iaitu melalui Flippa.

Wang yang anda peroleh adalah dalam bentuk Dollar. Jangan risau, Perniagaan ini, mendapat permintaan tiinggi dari Mat Salleh dan ianya terbukti berkesan. Saya yakin anda semua mahir dalam berblog. Jadi tak mustahil untuk anda betul-betul menjana pendapatan melalui Flippa. Untuk pengetahuan anda, Internet Marketer Malaysia iaitu Cikgu Hafis merupakan salah seorang yang telah berjaya menjana pendapatan 4K dalam masa beberapa hari hanya dengan website flipping ini.

Ya beliau seorang yang berpengalaman luas dalam bidang website flipping ini. Untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia menjana pendapatan 4K sebulan, beliau telah menghasilkan panduan buat duit dengan Flippa. Panduan tersebut dinamakan Teknik IM FLIPPA. Ianya mempunyai dua versi iaitu versi satu dan 2. Panduan ini amatlah lengkap dan mudah untuk anda ikuti bagi menjana pendapatan dengan hanya menjual blog di Flippa. Tak tahu jenis blog yang macam mana yang mendapat permintaan tinggi? Tak tahu nak buat website? Tak tahu macam mana nak mulakan perniagaan dengan Flippa? Tak tahu macam mana boleh dapat duit dengan Flippa? Jangan risau, segala-galanya completely diterangkan dalam panduan ini. Bagi yang  keliru sama ada perlu atau tidak untuk mendapatkan panduan ini, di bawah saya telah terangkan sebab-sebab untuk anda miliki panduan IM FLIPPA 2 ini.

Okay kita teruskan kepada agenda kita iaitu kenapa saya katakan anda memang perlu mendapatkan atau memiliki produk IM FLIPPA 2 ini? Tapi sebelum itu, ingin saya terangkan di sini, produk ini merupakan panduan langkah demi langkah mengenai bagaimana caranya untuk anda menjana pendapatan hanya dengan menjual website, blog, ataupun domain. Tambahan pula, ianya sesuai untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan yang tinggi dalam masa beberapa hari sahaja dan menjana pendapatan dalam USD  yang nilainya 3 kali ganda dari Ringgit Malaysia. 
Produk IM FLIPPA 2
Okay, sesetengah dalam kalangan kita mungkin menganggap produk IM FLIPPA ini tak diperlukan pun dan sesetengahnya mungkin beranggapan ianya perlu dimiliki. Dan, saya juga akan katakan ianya PERLU dimiliki. Kenapa? Kerana :-
 • Ini adalah satu-satunya panduan yang dihasilkan oleh Cikgu Hafis. Beliau ialah Internet Marketer Malaysia yang berjaya menjana pendapatan 4K dalam masa beberapa hari sahaja. Panduan yang dihasilkan ini adalah berdasarkan dari pengalaman beliau sendiri yang telah lama berkecimpung dalam dunia Flippa. Flippa itu merupakan satu laman untuk urusan jual beli blog, website ataupun domain. 
 • Panduan yang dijelaskan dalam Ebook dan Video ini adalah sungguh lengkap sekali. Ianya dijelaskan dalam bentuk langkah demi langkah yang mana ia akan membantu anda memahami dengan lebih mendalam mengenai cara-cara untuk menjana pendapatan dengan hanya menjual blog, website ataupun domain. Well, berita gembira, pihak Produk Berkesan sendiri telah mendapati mereka-mereka yang mendapatkan produk ini dan mempraktikkan langkah-langkah yang di ajar itu berjaya menjana pendapatan yang lumayan dengan mudah sekali dan menguntungkan. Antara mereka yang telah berjaya ialah blogger dari blog Bluedianthus.com . Anda boleh membaca sendiri pengalaman beliau di SINI.
 • Dengan memiliki panduan IM Flippa 2 ini (ianya merupakan kesinambungan dari produk IM Flippa 1 dulu) anda akan didedahkan dengan teknik sebenar dan berkesan bagaimana memulakan perniagaan di Flippa. Anda akan diajar tentang teknik research tepat untuk mencari niche yang mendapat sambutan hangat dan kegilaan Mat Salleh. Bukan itu sahaja, anda turut didedahkan mengenai cara untuk mencari supplier atau service provider, panduan macam mana nak dapatkan domain yang murah dan nak bina website dengan senang.
 • Anda akan diberitahu mengenai keperluan penting yang perlu ada iaitu plugin dan monetization dalam sesebuah blog ataupun website. Dengan panduan ni juga, anda akan didedahkan dengan terperinci mengenai bagaiman nak mulakan jualan dan apa yang perlu anda lakukan selepas jualan. Ya, semuanya diterangkan langkah demi langkah dan ianya straight to the point. Komen saya. Ianya amat mantop!
 • Anda tak faham penjelasan dalam Ebook? Anda boleh tengok panduannya menerusi video yang dihasilkan beliau. 
 • Bonus gempak dan menguntungkan akan menjadi milik anda. Tahukah anda, bonus yang Cikgu Hafis berikan itu adalah bonus yang penting untuk anda dan anda boleh gunakannya untuk menjana pendapatan di Flippa. Ianya bonus yang mana anda gunakan, mampu menarik perhatian Mat Salleh untuk membeli dengan anda. :D 
 • Anda tak faham lagi tentang macam mana nak hasilkan pendapatan lumayan dan macam mana nak bermula dengan Flippa? Tak apa, sebab anda akan dibimbing secara personally dari beliau dalam group support beliau. Bestnya, dalam group itu nanti, anda akan dapat lihat sendiri, macam mana, rakan-rakan yang lain telah berusaha untuk menjana wang di Flippa.
Antara Bukti Kejayaan 
Baiklah, itu adalah antara 7 Sebab kenapa anda perlu memiliki produk IM Flippa 2 ini. Saya akan jelaskan juga, kenapa perlunya anda melibatkan diri dalam perniagaan Flippa??? Kenapa? Kerana.....
 1. Anda mampu menjana hasil yang lumayan dengan hanya menjual website atau blog atau domain di Flippa. Sudah ada yang mendapat RM  1350 dalam masa 3 JAM SAHAJA !!!! Tak percaya? Boleh tengok di SINI.
 1. Flippa merupakan tempat Mat Salleh jual beli blog, website atau domain serta apa-apa yang seangkatan dengannya. Jadi, apa yang anda jual itulah merupakan kegilaan Mat Salleh. Pendek kata, dengan berniaga di Flippa, anda dapat CILOK duit Mat Salleh dengan mudah sahaja.
 1. Tak perlu pening2 untuk promosi. Anda hanya perlu pasang blog atau website. Dan lakukan penambahbaikkan dan pasarkannya di Flippa. Tak lama lepas tu, sure ada nak beli. Tak percaya? Cubalah dulu. :D. Belum cuba belum tahu. 
 1. Hasil yang anda dapat adalah 3 kali ganda lebih lumayan kerana wang yang bakal anda peroleh adalah dalam bentuk USD yang nilainya 3 kali ganda dari kita. Mungkin bagi Mat Salleh, dorang beli murah je dan bayar murah je. Setakat USD 450, murah je tu bagi dorang. Tapiii, bagi kita. Anda kiralah sendiri. :D
Baik itu adalah 4 Sebab kenapa perlunya anda ceburi perniagaan di Flippa. Untuk memulakan perniagaan ini, anda perlu ada panduan lengkap dan pengetahuan mengenai cara untuk menjana pendapatan di Flippa. Jadi, panduan yang Cikgu Hafis hasilkan ini, adalah sangat-sangat direkomenkan untuk anda milikinya. 

Lagi kejayaan mereka yang berjaya menjana pendapatan dengan Flippa.
Sekali lagi ingin saya tekankan di sini, sekiranya anda telah mendapatkan produk panduan tersebut, sila praktikkannya. Sebab kebanyakkan orang, bila dapatkan sesuatu panduan Ebook, mereka tidak praktikkan sangat. Jadi itu menjurus kepada kegagalan anda untuk berjaya dalam perniagaan di internet. Jangan risau. Saya dah miliki produk IM FLIPPA 2 ini, sebab itu saya berani jamin, ianya panduan terbaik untuk anda. :D

Kesimpulannya, produk IM FLIPPA 2 ini adalah perlu anda miliki untuk memulakan langkah anda dalam memulakan perniagaan di Flippa dan menjana pulangan yang lumayan dari perniagaan anda itu. Jika anda nak dapatkan panduan tersebut atau nak tengok bukti-bukti mereka yang telah berjaya, atau ingin tahu lebih mendalam pasal IM FLIPPA 2 ini, anda boleh segera tekan


Sekian sahaja dari saya dan saya dari pihak Produk Berkesan mendoakan anda berjaya dalam perniagaan anda. Pihak Produk Berkesan akan sentiasa memastikan produk-produk yang direkomenkan adalah yang terbaik untuk anda dan sememangnya berkesan untuk anda. :D Nantikan update-update terbaru dari saya. Sekian, salam hormat.

Hasil yang cukup bagus.  
P/S: Kuota 50 orang untuk harga Promosi produk ini hampir dipenuhi. Bertindak segera untuk memilikinya sebelum harga dinaikkan kepada harga sebenar.  Klik segera link INI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...